Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 rozporz─ůdzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony os├│b fizycznych w zwi─ůzku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przep┼éywu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (og├│lnego rozporz─ůdzenia o ochronie danych), Dz.U.UE.L.2016.119.1 (dalej: RODO), informujemy:

Kim jeste┼Ťmy

­čÄ» Pozycjoner SEO
ul. Kamienna 109, 50-545 Wrocław

Biuro obsługi klienta
pon.- pt. 09.00 – 17.00, tel.┬á+48 601 579 300

Informacje o przedsi─Öbiorcy prowadz─ůcym serwis PozycjonowanieWinternecie.com:
DAO Group Rafa┼é Matkowski z siedzib─ů we Wroc┼éawiu, 50-545 Wroc┼éaw, przy ul. Kamienna 109, posiadaj─ůca numer identyfikacji podatkowej NIP: 7551647209 oraz REGON: 532192720.


Jakie dane osobiste zbieramy i dlaczego je zbieramy

Serwis nie zbiera w spos├│b automatyczny ┼╝adnych informacji, z wyj─ůtkiem informacji zawartych w plikach cookies. Pliki Cookies nie s┼éu┼╝─ů do przetwarzania danych osobowych a ich zawarto┼Ť─ç nie pozwala na identyfikacje u┼╝ytkownika.


Ciasteczka

Nasze strony internetowe wykorzystuj─ů pliki cookies, by zapewni─ç U┼╝ytkownikom najlepsze do┼Ťwiadczenia zwi─ůzane z korzystaniem z nich.

Technologia cookies umo┼╝liwia zbieranie anonimowych informacji z komputera U┼╝ytkownika, takich jak adres internetowy podstron, kt├│re U┼╝ytkownik odwiedza┼é na stronie oraz adres IP i wersj─Ö przegl─ůdarki internetowej zainstalowanej na komputerze U┼╝ytkownika.

Zebrane za pomoc─ů technologii cookies informacje wykorzystujemy w celu zapewnienia U┼╝ytkownikom lepszej obs┼éugi oraz tworzenia statystyk, kt├│re pomagaj─ů zrozumie─ç, w jaki spos├│b U┼╝ytkownicy korzystaj─ů ze stron internetowych, co umo┼╝liwia ulepszanie ich struktury i zawarto┼Ťci.

U┼╝ytkownik mo┼╝e ustawi─ç przegl─ůdark─Ö internetow─ů w ten spos├│b, aby informowa┼éa, kiedy wysy┼éany jest plik cookies lub aby odrzuca┼éa wszystkie pliki cookies, jednak bez w┼é─ůczonej opcji obs┼éugi plik├│w cookies pewne funkcje naszej strony mog─ů nie dzia┼éa─ç.

Poni┼╝ej instrukcje zarz─ůdzania ustawieniami cookies dla najcz─Ö┼Ťciej stosowanych przegl─ůdarek:
Internet Explorer,  Chrome,  Safari,  Firefox,  Opera.
Dla urz─ůdze┼ä mobilnych (smartfony i tablety):
Chrome,  Safari,  Firefox,  Opera.

Nasza strona, jak wi─Ökszo┼Ť─ç stron internetowych, wykorzystuje funkcje zapewniane przez podmioty trzecie, co wi─ů┼╝e si─Ö z wykorzystywaniem plik├│w cookies pochodz─ůcych od tych podmiot├│w.  Wykorzystujemy technologie: statystyki Google Analytics, Automattic i czcionki Google oraz wtyczki z serwis├│w spo┼éeczno┼Ťciowych: Facebook, Instagram i Twitter. Polityki prywatno┼Ťci wymienionych firm mo┼╝na znale┼║─ç na nast─Öpuj─ůcych stronach:

  Google:        https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
  Facebook:    https://pl-pl.facebook.com/help/cookies
  Instagram:    https://help.instagram.com/519522125107875
  Twitter:         https://twitter.com/privacy
  Automattic: https://automattic.com/privacy/


Decyzja o formie kontaktu i zakresie pozostawionych danych:

Kontaktuj─ůc si─Ö z nami metodami podanymi na stronie (formularz kontaktowy, email lub telefon) U┼╝ytkownik przekazuje nam swoje dane osobowe i wyra┼╝a zgod─Ö na przetwarzanie ich przez nas oraz o┼Ťwiadcza, ┼╝e informacje podane przez niego s─ů zgodne z prawd─ů.

Podstawa prawna ÔÇô art. 6 i 9 RODO.
Podanie danych osobowych jest dobrowolne, aczkolwiek niezb─Ödne dla udzielenia odpowiedzi na zapytanie.

Podstawa prawna:

  • art. 6, art. 12 i 13 RODO,
  • art. 10 ustawy o ┼Ťwiadczeniu us┼éug drog─ů elektroniczn─ů,
  • art. 172 ustawy Prawo telekomunikacyjne.

Zapewniamy podj─Öcie wszelkich ┼Ťrodk├│w bezpiecze┼ästwa i ochrony danych osobowych wymaganych przez przepisy o ochronie danych osobowych. Dane osobowe s─ů gromadzone z nale┼╝yt─ů staranno┼Ťci─ů i odpowiednio chronione przed dost─Öpem do nich os├│b do tego nieupowa┼╝nionych.

Podstawa prawna ÔÇô art. 32 RODO.


Uprawnienia U┼╝ytkownika:

  • prawo do ┼╝─ůdania dost─Öpu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usuni─Öcia lub ograniczenia przetwarzania, 
  • prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, 
  • prawo do przenoszenia danych, 
  • prawo do cofni─Öcia zgody na przetwarzanie danych osobowych w okre┼Ťlonym celu, je┼╝eli uprzednio U┼╝ytkownik wyrazi┼é tak─ů zgod─Ö,
  • prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (Urz─ůd Ochrony Danych Osobowych), w zwi─ůzku z przetwarzaniem przez nas danych osobowych.

Podstawa prawna ÔÇô art. 7 ust. 3 RODO.

Powy┼╝sze uprawnienia U┼╝ytkownik mo┼╝e realizowa─ç zgodnie z zasadami opisanymi w art. 16 ÔÇô 21 RODO, kontaktuj─ůc si─Ö z nami w formularzu kontaktowych w zak┼éadce kontakt.